Nu de feestdagen voorbij zijn, is het jaar begonnen waarin er voor het kantoor (grote) veranderingen gepland staan. Voor mij zal het jaar 2017 het einde van mijn advocatencarrière betekenen. Het pensioen lonkt.

De overname van mijn praktijk door mr. Wilko ten Have zal in 2017 geheel afgerond zijn en ik ben er van overtuigd dat met deze overname de kwaliteit van dienstverlening en kennis door het kantoor gewaarborgd blijft. Zelf zal ik (vooralsnog) enkel als adviseur en naamgever aan het kantoor verbonden blijven.

Ik dank alle cliënten die ik in de voorgaande jaren als advocaat heb mogen bijstaan, voor hun in mij gestelde vertrouwen en de beoordelingen over het door mij geleverde werk en de bereikte resultaten alsmede over de kwaliteit van ons kantoor.

Het gaat u allen goed.

Robert van Haarst

|
Bericht delen