Ons kantoor is vanaf maandag 24 december 2018 t/m dinsdag 1 januari 2019 gesloten.

Wij wensen u hele fijne feestdagen!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Wat een verwennerij weer vandaag! Tevreden cliënten en fijne samenwerkingen! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

1 maand geleden

Staal & Van Haarst Advocaten

Strafbeschikking ontvangen? In verzet gaan loont vaak!

Bij een strafbeschikking is het de Officier van Justitie die u een straf oplegt. Dit kan een boete of een taakstraf zijn. De Officier houdt vaak geen rekening met de omstandigheden of met het verkregen bewijs maar als u bij een misdrijf (bijv. bedreiging, vernieling of diefstal) de strafbeschikking accepteert wordt dit wel op uw strafblad bijgeschreven! Dit kan een probleem opleveren bij het opvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

U heeft 2 weken de tijd om verzet in te (laten) stellen tegen de strafbeschikking. U kunt dit zelf doen maar de advocaten van Staal & Van Haarst doen dit kosteloos voor u. Het voordeel is daarvan is dat zij meteen het dossier bij het Openbaar Ministerie opvragen. Daarna wordt samen met u bekeken of de zaak moet worden voorgelegd aan een onafhankelijke rechter die wél naar de omstandigheden en het bewijs kijkt. Bij de politierechter staan onze advocaten u vervolgens ook graag bij. Afhankelijk van uw inkomen kan er hiervoor gefinancierde rechtsbijstand voor u worden aangevraagd waarna u, na toekenning, slecht een eigen bijdrage hoeft te betalen.

In onze praktijk is er na het ingestelde verzet door de rechter altijd een lagere straf/boete opgelegd en zelfs regelmatig tot vrijspraak!

Verzet loont dus!

Hebt u een strafbeschikking ontvangen? Neem dan per omgaand contact op met ons secretariaat op nummer 0597 431 996.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Staal & Van Haarst Advocaten

Ook bij ons op kantoor heeft Piet wat lekkers afgegeven! Bedankt Piet! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 maanden geleden

Staal & Van Haarst Advocaten

Een prachtige en heerlijke taart gekregen van een tevreden cliënt! ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Slachtoffer en schadevergoeding?

Bent u slachtoffer in een strafzaak en wenst u de schade te verhalen op de dader?

Zorg er dan voor dat u goed beslagen ten ijs komt. Indien u een vordering benadeelde partij wenst in te dienen dan dient deze vordering goed onderbouwd te zijn met de benodigde documenten omdat er in het strafrecht géén ruimte is voor een uitgebreide behandeling.

Is uw vordering in de strafzaak niet-ontvankelijk verklaard, gematigd of bent u niet tevreden over bijvoorbeeld Slachtofferhulp dan kunt u alsnog civielrechtelijk uw vordering op de dader verhalen indien de dader wel is veroordeeld. U heeft hier vijf jaren na het voorval de tijd voor. Wacht u om die reden niet te lang zodat de vordering niet verjaard.

De advocaten van Staal & Van Haarst vinden dat iedereen recht heeft op juridische bijstand en om die reden doen wij de intake gewoon gratis. Indien uw zaak haalbaar is dan verhalen wij de kosten van onze rechtsbijstand op de dader zodat er voor u geen kosten aan zijn verbonden.

Voor details kunt u contact opnemen met ons secretariaat op nummer 0597-431996 of per e-mail info@advocaten-winschoten.nl.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

Letselschade

Door een ongeval kunt u verschillende soorten letsel oplopen waarvan u op korte of lange termijn de gevolgen ondervindt. Wij bieden slachtoffers ondersteuning op juridisch en financieel gebied, ook wanneer u slachtoffer bent in een strafzaak. Wij gaan uw letselschadezaak met u bespreken en wanneer deze haalbaar is, dan gaan we aan de slag voor een optimale vergoeding.

De advocaten van Staal & Van Haarst vinden dat iedereen recht heeft op juridische bijstand en om die reden doen wij de intake gewoon gratis. Indien uw zaak haalbaar is dan verhalen wij de kosten van onze rechtsbijstand op de verzekeraar zodat er voor u geen kosten aan zijn verbonden.

Voor details kunt u contact opnemen met ons secretariaat op nummer 0597-431996 of per e-mail info@advocaten-winschoten.nl.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook