Onze mensen

Jolanda Staal

Jolanda Staal

Lees meer »
Robert van Haarst

Robert van Haarst

Lees meer »
Wilko ten Have

Wilko ten Have

Lees meer »
Peter Schutte

Peter Schutte

Lees meer »
Natanya Spijker

Natanya Spijker

Lees meer »
Erika Koehoorn

Erika Koehoorn

Lees meer »

Geschiedenis

Welkom bij Staal & Van Haarst Advocaten.

Het kantoor Staal & Van Haarst Advocaten is opgericht op 1 maart 2010 en heeft sindsdien naamgemaakt binnen Oost-Groningen en in de omgeving van Appingedam. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het personen- en familierecht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, huurrecht, insolventie en in het straf- jeugdrecht.

Wij zijn gevestigd aan de Vissersdijk 16-20 in Winschoten, mocht u vragen hebben bel gerust 0597 431 996 of stuur een email naar info@advocaten-winschoten.nl

Visie

Staal & Van Haarst Advocaten heeft een brede expertise in huis en staat haar cliënten op effectieve wijze bij. Wij werken voor particulieren, ondernemers (MKB), en verrichten eveneens diensten in het kader van de financiële dienstverlening.

Onze kern activiteit bestaat uit het verlenen van juridische dienstverlening en indien nodig het initiëren van een (gerechtelijke) procedure om zo effectief en efficiënt mogelijk tot een oplossing te komen. Afhankelijk van de situatie zullen wij handelen maar altijd in overleg met u. In elke relatie is vertrouwen belangrijk en met dit in het achterhoofd streven wij naar de grootst mogelijke persoonlijke zorg tijdens het behandelen van uw zaak. Er zal overleg op regelmatige basis plaats vinden en al onze cliënten worden op de hoogte gehouden van ontwikkelingen in het dossier.

Staal & Van Haarst Advocaten biedt de juiste procedure voor de juiste situatie. Mede door onze vaste tarieven, onze inschrijving bij de High Trust desk van de Raad voor Rechtsbijstand kunnen wij onze cliënten een kostenbewust handelen aanbieden. Eveneens wordt u bij ons niet geconfronteerd met hoge declaraties. Wij zijn een klein kantoor en mede daardoor behoeven wij geen overhead kosten door te berekenen aan u.